TOPLU SMS (KAMPANYA)
Mirsoft Bilişim Yazılım Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) 'dan işletmeci lisansına sahip İletişim Hizmetleri A.Ş. ad ve hesabına kısa mesaj hizmeti vermeye yetkilidir.

İnteraktif

Çift yönlü SMS ile Toplu SMS gönderdiğiniz kişiler ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Anket hazırlayıp cevaplarını Gelen Kutunuzda saklayabilir, tek bir sms ile kişiye özel üyelik, kayıt vb. gerçekleştirebilirsiniz.

E-Ticaret

Toplu SMS modülünü e-ticaret uygulamalarınıza kolayca entegre ederek müşterilerinize Toplu SMS veya onay kodu gönderebilir, sitenizde yapılacak işlemler gerekli bilgileri SMS ile alabilirsiniz.

Yurtdışı

Yurt dışı Toplu SMS gönderimi ile dünya genelindeki kişilere ulaşabilir, yüksek ücretler ödemeden tanıtım ve bilgilendirme yapabilirsiniz.

Otomatik

Müşterilerinizin, sevdiklerinizin, öğrencilerinizin özel günlerini Toplu SMS sistemine kaydedebilir, Belirleyeceğiniz tarih ve saatte SMS gönderiminin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

İsme Özel

Toplu SMS sistemine kişilerinizin isimlerini kaydedebilir, aynı anda binlerce Toplu SMS gönderirken dahi isimleri ile hitap edebilir, onlara başlıklı SMS gönderebilirsiniz.

Ucuz

Toplu SMS gönderiminde özel kampayalardan faydalanabilir veya tarifelerimiz arasından size en uygun olan Toplu SMS tarifesini seçerek Toplu SMS göndermeye başlayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Gönderdiğiniz SMS'ler ortalama 5 sn. içerisinde sorunsuz bir şekilde yerine ulaşır. Detaylı raporlama ile gönderilen Toplu SMS paketlerinin yerine ulaşıp ulaşmadığını anında kontrol edebilirsiniz. Yerine ulaşmayan,başarısız olan veya zaman aşımına uğrayan SMS'ler için kredi iadesi anında yapılır. Mobil uygulamalarımız ile cep telefonunuzdan da Toplu SMS gönderimi yapabilir, gönderim raporlarınızı kontrol edebilirsiniz.Kredi kartı ile 7/24 kredi alımı yapabilir, satın aldığınız kredileri anında kullanabilirsiniz. Toplu SMS gönderimini, ISO-27001 bilgi güvenliği sertifikası onaylı tüm sistemlerimizden tüm operatörlerle kurulan direk bağlantı sayesinde daha güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Çift yönlü SMS ile Toplu SMS gönderdiğiniz kişiler ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Mutlucell Toplu SMS modülünü kendi kodlarınıza entegre ederek uygulamanız içerisinden SMS gönderimi yapabilir veya abone numaranıza gönderilen SMS'leri alabilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışındaki, gerçek veya tüzel kişiler toplu sms sistemini kullanabilir. Toplu SMS dernekler, vakıflar ve parti merkezleri toplantı ve organizasyon duyuruları yapmak, üyeler ile iletişime geçmek için, perakende sektöründe (mağazalar, marketler vs.) müşterilere yeni promosyonları duyurma ve ödeme hatırlatma işlemlerini için, eğitim sektöründe, öğrencilerin, devamsızlık durumu ve not bilgilerini, sınav tarihi ve sınav bilgilerini, veli toplantısı gün ve saatini iletmek, özel günleri kutlamak için kullanılabilir.

Kayıt anında oluşturulan abone numarası ve şifre ile isterseniz web sayfamız üzerinden Toplu SMS Paneli'ne giriş yaparak isterseniz de android ve ios işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınıza toplu sms uygulamamızı yükleyerek sms gönderebilirsiniz. Dershanelerde ve okullarda öğrenci bilgileri üzerinden toplu sms gönderimi yapmak için geliştirilen e-dershane uygulamamızı kullanabilirsiniz.